Merken

Wij werken met meerdere merken omdat wij gast gericht werken. Elk merk heeft een andere insteek of aanpak die aansluit bij de wensen of behoeftes van onze klant. Stuk voor stuk merken waar wij achter staan, omdat ze meewerken aan de totstandkoming van ons doel; een gezonde en stralende huid.

Steeds proberen we zoveel mogelijk met de kracht van de natuur te werken aan natuurlijke huidverbetering, voor jouw mooiste en gezonde huid en lichaam. Zo zijn onze producten grotendeels organic en allen vegan.

Éminence Organic Skincare

Award winnende huidverzorgingslijn
De missie van Éminence Organic Skincare is om het natuurlijke welzijn te verbeteren door buitengewone producten en een buitengewone service. De belofte is om geluk en een buitengewonde service te leveren door de gezondste en meest effectieve huidverzorgingsproducten te leveren, en de toekomst van onze planeet te beschermen door middel van groene werkwijzen. Éminence Organic Skincare is een veelvuldig bekroonde productlijn. De regelmatige bekroning met awards geldt als bewijs van geweldige producten en leiderschap in de huidverzorgingsindustrie. In 2019 voor het 11e jaar verkozen tot beste Organische Skincare lijn onder Beauty Professionals Beroemdheden over de hele wereld houden van Éminence Organic Skin Care, en velen hebben gezichtsbehandelingen ervaren en hoog gewaardeerd.

  • 100% organisch en biologisch
  • 100% VEGAN
  • Bevat geen water

Dermalogica

The Moment Your Skin Changed. Forever. Dermalogica.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Het is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat het merk zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Het streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Medispa Vught mag zich sinds 2015 ook Dermalogica Expert noemen. Het Expert programma is een hoogstaande opleiding met praktijk en theorie lessen aangeboden door gecertificeerde experts van Dermalogica.

KOH Colours

KOH Colours heeft zich laten inspireren door de ongelofelijke rijkdom van de Japanse levenswijze en rituelen. De KOH filosofie gaat uit van de mens als geheel, waarbij lichaam en geest nauw met elkaar in verbinding staan. Ware schoonheid is complete harmonie tussen lichaam en ziel. Het uiterlijke voorkomen weerspiegelt onze innerlijke gevoelens. Mooi zijn is fijn, maar nog belangrijker is mooi voelen, dat kan alleen indien de geest ook betrokken is. Positief voelen en denken, een zelfverzekerde uitstraling en gezondheid bereiken deze geestelijke verrijking.

www.kohcosmetics.com

Essential

Essential Professional Make-up is een prachtige niche make-up lijn uit Rome met alles wat de professionele make-up artist, maar ook de make-up liefhebber zich kan wensen. Essential Professional Make-up is een huidverzorgende anti-aging make-up lijn met bijzondere ingrediënten, parabenen vrij, mineral oil free, veelal fragrance free en niet op dieren getest.

Essential heeft een geweldige lijn professionele paletten voor Face, Eyes & Lips. Zoals een strobing palette, een corrector palette, een XXL mat eyeshadow palette en nog veel meer. Een zeer uitgebreide lijn foundations en magic concealers. Een complete lijn voor de brow styliste en een indrukwekkende lijn van 70 lip producten, alles ideaal voor fotografie en film. De Essential Brush lijn is 100% synthetic en cruelty free.

Superlash

Nieuwe revolutionaire innovatie waarbij je eigen wimpers dubbel zo lang worden. Je wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijke curve (krul). Het is net als of je al mascara op hebt, maar dan nog mooier en langer. Dit wil toch iedere vrouw?

Super Lash bevat een groeifactor die jouw eigen wimper haren langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien je wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor je haar, waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden!

Solaris Spray Tan

Solaris Instant Spray Tan geeft je een prachtige instant bruine teint.

Solaris is een zelfbruiningsspray. Het kleurt je huid zoals de werking van UV-straling, maar dan op een gezonde wijze. Solaris Instant Spray Tan zorgt op verzorgende wijze voor een gelijkmatige, gezonde gloed. Of de zon nu schijnt of niet. In slechts enkele ogenblikken zie je er gezonder en aantrekkelijker uit dankzij een natuurlijk gebronsde tint. De bronzing trekt in de huid en bevordert de melanine (het pigment), waardoor de huid bruin kleurt. Na het sprayen ontwikkeld de kleur zich over een periode van 6-8 uur.

All about the base, vegan

All About the Base gaat terug naar de basis.

Met All about the base willen make-up praktisch en eenvoudig maken en daar de juiste tools voor aanreiken. De juiste manier en het juiste product: dat zorgt voor de juiste basis. En dat zonder dertig verschillende producten. Wij bieden één duurzame pouch met alle basics erin. Eenvoudig te gebruiken en met advies op maat. Net als bij vriendschappen draait het bij make-up ook om de juiste basis. It’s all about the base!

All About the Base gaat terug naar de basis. Met 7 ‘must haves’ in een praktische pouch creëer je de perfect basis voor elke make-up look. Je bouwt zelf de kleurintensiteit op door een extra laagje aan te brengen. Zo creëer je eenvoudig een natuurlijke make-up of een échte glamourlook.

Nutrins

Schoonheid uit een tube?

Voedt en verzorg de huid ook van binnen uit en start vandaag nog met collageen caps.

Een voedingssupplement voor iedereen die goed wil zorgen voor de:

  • conditie van de huid
  • bescherming van de huid tegen de invloeden van UV en luchtvervuiling
  • conditie van de bloedvaten